Our Gallery

Veel gestelde vragen

Geen antwoord kunnen vinden ? Stuur ons een bericht

EMS betekent het opwekken van spiercontracties door elektrische impulsen. Klinkt dat te wetenschappelijk? Het is erg makkelijk. De impulsen worden gegenereerd door het EMS-apparaat en afgegeven aan de spieren om te worden gestimuleerd via elektroden op het huidoppervlak. De impulsen veroorzaken een samentrekking van de spieren, zodat het eindresultaat een resultaat is dat lijkt op natuurlijke beweging en spiercontractie. EMS-training kan worden gebruikt om spieren te conditioneren en te versterken.

Onder het kopje proefles vind je het informatieformulier welke je kunt invullen en versturen. Tevens kun je ons bereiken via de contactpagina en op 0619090482.

Nee een proefles is er juist om jou onze EMS training te laten ervaren. Je bent daarna vrij om te kiezen voor een abonnement of juist niet.

Bij het ouder worden verliezen we sneller spier- en botmassa (sarcopenie, osteoporose). Bewegen wordt nu super belangrijk! Omdat wij de training kunnen afstellen op je eigen niveau en er geen sprake is van gewrichtsbelasting is onze manier van trainen ideaal voor ouderen. Het maakt dan niet uit of er een fitte dertiger naast je staat; juist die diversiteit maakt het trainen bij Ebody afwisselend en leuk!

Je wordt bij inschrijving uitgenodigd voor een online boekings-app. Met de app beheer je zelf je afspraken, wanneer het jou uitkomt. Je kunt jouw training tot 1 uur voor aanvang van de les inplannen. Echter het afmelden van een training dien je 4 uur voor de les begint te doen anders vervalt jouw les.

Xbody biedt een EMS-training voor het hele lichaam die alle grote spiergroepen tegelijkertijd stimuleert en je helpt een fit en sportief uiterlijk te bereiken. Door te trainen met EMS-technologie van Xbody, kun je de resultaten van een training van 90 minuten in slechts 20 minuten bereiken! Ebody vervult een groeiende behoefte in de huidige fitness- en wellness markt met de meest innovatieve en geavanceerde technologie op het gebied van elektrische spierstimulatie. 

Stuur je vraag